Lillasyster yster

I en varm dusch kan vad som helst hända. Man kan småtralla, raka benen, kissa i lustig frihet, bli ren, känna sig renad och så givetvis få en och annan snilleblixt.
För dig som inte visste det så finns det en sanning bakom FRAns- lagen. Den mörka hemligheten bakom denna sanning har varit fullt hörbar för hela svenska folket genom den staliga televisionen. Den har hjärntvättat en hel generation ungefär som blixtreklam som går in i något hjärnveck för att påverka oss omedvetet. I åratal har detta först och främst riktat rig till mycket små barn, men deras föräldrar har genom att sitta med även de smittats av detta virus som nu måste motarbetas genom lagstiftning.
Bombibompa, bompibombompa......
Där ser ni! Jag har äntligen kommit på det! Var så goda, hoppas det känns bättre nu! Storpotäten är inte längre vår fiende,jorden rund och vi som alla är vilsna i pannkakan får se upp för de otäcka ungdomarna och barnen med deras otäcka mantra. Vi som aldrig hann mé datorutbildning och omöjligen kan svara för mystiska mail är borta från misstänkt listan! HURRA HURRA!
Vi é harmlösa gråstrumpor allihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0