Att stå still

Det har regnat idag. Bara vräkt ner dundrat och blixtrat. Som i en grå slöja sveptes hela den lilla stockholmska världen in. Jag var tillbaka i en vinterdag på Kreta, i juni. Fantastiskt. Och nu är det bara stilla. Som en ny kärlek som drar in som ett oväder, lämnar dig fuktig och alldeles tyst av förundran. - Vad kommer nu?
Och där börjar det tydligen gro i mossen. Små sköra stjälkar och blad göds och strävar uppåt mot en strimma sol, - se mig, skin på mig- göd mig! Ge mig mer- av allt! Jag vill bli ett träd inte ett ogräs som klipps vid roten för att platsen att gro på är fel. Fel tid, fel form bara fel. Stackars alla maskrosor.
Gömde mig för regnet under ett träd. Genomsur, kalla bara fötter i sommarsandalerna och ett skratt som bara vällde fram. Självklart obeväpnad mot vädret, inte ett endaste litet jävla paraply i sikte. Jag är väl inte så förutseende... Vill få chansen att stå still under ett träd och känna små droppar av liv rinna nerför ryggen.
Ville stå still med dig, ett tag bara, för att få känna den där befriande känslan av lycka. Du vet, den där droppen som kittlar till mellan skulderbladen, som får dig att rysa till. Ville fånga dig, hålla i dig ett tag. Men du rann nedför ryggraden blev till obehag och  jag torkade kvickt bort dig, du vackra vilda.


tvåsamhet

Förlåt förlåt men har rubriken reducerats till insikten om att -Oj jag är visst inte själv här? När den är så djupt så att halsmandlarna kittlas? Svar, någon?


Bara dra.

Jag drog. Pep iväg vidare fort som fan för å inte bli kvar. Han stod kvar och vinkade, vinkade och vinkade tills hamnen var tom och båten långt ute på havet.
Fem år senare dök jag upp. I en vit, aningen genomskinlig byxdress skrämde jag livet ur honom en sen kväll i vimlet. Så djävla elakt att bara kliva in i hans nya värld. Dessutom hälsade jag bara på. Tyckte att det var skitkul och roade mig kungligt.
sen drog jag igen. Lämnade hem och sambo och försvann. Hamnade så småningom i ett liv på stranden, baren å rant rooms. Där drog jag igen.
Motvilligt försvann jag  mot ett löfte om vuxenliv och säkrad framtid. Så jävla trist och fel, så satans fel.
Tio månader av felande och jag återtog mitt liv i stranden. Byggde sandslott med stackaren som ville fly med mig som själv var på flykt. Så självklart försvann jag igen. Ett par år senare hade han hittat flyktvägen till norge i en fyrtio taggare och jag hade blivit riktigt ensam i undflyhetens land.
Minns ni filmen om lilla Pricken? Kaninen som kommer ifrån familjen och sedan letar och letar för att hitta dem igen? Till tonerna av Zamfirs panflöjt återförenas han med sin mamma och jag är sju år och gråter hysteriskt i den mörka filmsalongen på biblioteket i Skärholmen över det lyckliga slutet.
Helt sjukt, gråta över ett lyckligt slut.
Jag grät i taxin på en slingrande väg högt uppe i bergen. Var på väg från norr till söder för att återförenas med min pappa. På väg från ett olyckligt slut till ett lyckligt. Ett livshaveri ackompanjerat av ett ufo brus på radion. Var fan var Zamfir och panflöjten?
Den underbara resan heter nog filmen. Själv hade jag inte ens en kamera. Kram

Bitterhet...

Halloj!
Dagens ord i rubriken. Alltså det här med bitterhet. Har fått en jäklans massor frågor om hur högt jag befinner mig på bitterskalan. Lustigt. Alltså när vi var yngre hyllade vi varandra för diverse djupdyk och analyser men nu är det tydligen fan inte mig ok att vädra känslor eller tankar. Kom igen nu jag är inte mer bitter än ni alla andra, däremot vräker jag mer än gärna ur mig all skit så jag inte resulterar i en överfull Bajamaja. tackar!
Däremot skulle jag nog kunna ha en massa anledningar över att slå i taket i Bitterfitte- land.... Å möjligen é jag en riktig surfitta ibland, men det är bara sunt. Jag övar mig inför pensionsåldern så att jag åtminstone gör succé i nån ålder. Mvg i surfittighet helt enkelt!
Ska sluta med fitterian fittera nu jag lovar.... Men en sista omgång.
Vaginan, fittan ska numera kallas "snippan"?! Låter som en söt kattunge å det har väl ingen av oss mellan benen längre eller? Så när slutar man kalla snippan för snippa? Övergår den i puberteten till vagina eller fittan? Har vi ett schizo- organ mellan låren? Snippan är ett alldeles för oskyldigt namn för att klara av att bli utskällt tror jag, tänk bara. Arga bedragna karlakarn ölar mé bästa polarern å harmar över den där jävla "Snippan" som lämnat honom. Hahahahaha
Eller om vi gormade över den där jävla "Snoppen" som aldrig ger oss vad vi vill ha.......
Ja ja jag vill bara uppmärksamma att ord har en pubertet som vi aldrig tycks komma ur. Vad beträffar min hyska så är jag glad så länge den är rosa, inte luktar surströmming, gör mig glad å é cancerfri! Kram kram

Galenskap

En gammal bekant från livet på Alcatraz har tydligen blivit galen. Återigen privat information i ett mobilfönster. Svart på vitt- han har blivit galen. Inte sjuk, deprimerad eller utbränd, bara galen.
Vad skönt, hårt å rakt på sak på grekiska så klart. Inspärrad, isolering, neddrogad 2008.
Vi är ju ett gäng som nosat på galenskapen, som njutit av den, hatat den å blivit skönt förlösta av den. Vi tog den till oss, höll den hårt tätt intill å skrek rakt ut med kudden nedtryckt till halsmandlarna. För den var fan  i mig vår. Den skulle inte höras för att ettikeras och bortförklaras. Vi hade fått något alldeles eget och det tänkte vi inte släppa i första taget. Den blev en stolthet, en egendom att förvalta.
När den blev övermäktig rullade tårarna fullt synliga överallt, när som helst. Skratten blev färre och ångesten identitet. Det förlösande blev förgörande. Att hitills överlevt istället för att leva blev en skylt i brännande neon på hornhinnan.
Då kom den berömda väggen på tal. Att gå in i väggen. Inte gå runt den eller klättra över den. Nejdå, att gå rakt in i den. Aj som fan! Vem fan har kommit på det urusla uttrycket? Att gå in i väggen?!
Det är ju just det man inte gör! Istället har du nog stångat dig blodig mot den där jävla väggen i alla år och nu när inte det fungerar längre å du måste vidare så är du bara tom, förvirrad  och rädd. Vettskrämd. För den nyvunna friheten utan bula i pannan och allt som är ditt. Allt som varit ditt, som varit gömt BAKOM den där jävla väggen. Den oändliga sorgen och lyckan i ett. Tilt i hjärnkontoret.
Ta för fan en paus. Köp vuxenblöjor , skit på dig, sug på klubbor och gråt ut till Kalle Ankas julafton, kör replay av Teddybjörnen Fredriksson på högsta volym.
Men gå för fan inte bakom den där väggen igen, börja inte släpa ruttna trasade tegelstenar i mil för att bygga upp skiten igen. Tro mig, du kommer t


Go morrn....

Väcktes av ett sms idag. Trevligt eller rent av otrevligt.
En kär å riktigt hatad person undrar om han å hans flickvän ska ge sig ut i swingersdjungeln. Helt enkelt! Jaha ja, oj å vad har jag för intresse i av att delta i det beslutet? Just det- lite rådgivning..... Å va vet jag om sånt? Å vad fasiken vill jag veta om det?
Hur som haver han tog fram en öm punkt- hålet. Alltså inte det numera sällsynt hårbeklädda hålet utan just hålet. Avgrunden. Det där stora svart som vissa av oss har så mycket av. Jag undrade nämligen om det verkligen var rätt metod att fylla igen hålet med att dunka någon annan rakt framför sin partner. Aha. Juste svar fick jag. - Det handlar inte om det hålet just nu.
Hmm. Ojdå kan det alltså handla om något annat än avgrunden?! Vad är det jag har missuppfattat här? Mitt harmande analys- jag fick sig en känga. Det finns ett njutningshål oxå. Jaha jaha å det är dé hålet som de flesta försöker sig på att fylla å förstå sig på. Ok då é jag mé!
Så då kan man ju glömma önskan, kärlek, hopp å drömmar, lycka å jakten på att bli räddad å genast ta sig 10 min å fylla det fysiska hålet. Lätt som en plätt! Jag ska idag fylla mina näsborrar (hål?) med nässpray å njuta av renare luftvägar! Kan man få en nasal- orgasm?
Vad beträffar partnern i det hela så hoppas jag verkligen att hon inte har något emot att bli utlämnad per sms som ett hål som ska fyllas. Fy fan det skulle verkligen grotta ur avgrunden ännu mer.
Så cementera mé plast, silikon, rågummi eller va fan en köttbaguette å lyckan kommer som ett brev på posten! Kram kram

Å dé här får ni oxå!

É så förkyld! Midsommaraftons iskyla letade sig in i mig å nu snyter jag grönt som en blommande äng. Fy fan å jobba ska man idag. Jo just det man kan ju sjukanmäla sig.... men näeh då inte ett alternativ för Fjellskan om hon vill ha kulor på kontot i veckan.
Fick en kommentar av min väninna Anna ang mitt bloggande. Jo du, ska fan sprida min galenhet överallt! Över hela Svea å ut vidare i vida världen. För i den här krassa åldern har man inget å gömma längre än pinsamheter som hände när man fortfarande var vild å någorlunda vacker eller könshår som sakteliga kryper utåt, nedåt å ta mig fan tom uppåt! Så é dé, så att va lite galen känns bara sunt. Tror nog att jag ska försöka utveckla något skojigt syndrom som Tourettes så jag kan va lite berättigat oförskämd å gapa obsceniteter på allmän plats. BAJS! Kanske skicka en BAJSpåse i brevlådan till nån, dé vore riktigt jävlars kul dé!
Å nej ska inte ta tillflykten till nikotinet å röka bort alla dessa härliga känslor nej nej nej. På mé nytt plåster bara å låt galenskapen  skölja över mig. Håll i hatten, klamra mig fast i närmsta träd för det är jobbigast för mig å ni alla andra får ta och stå ut! I någon månad bara, sen é jag snäll som fan å luktar ros klädd i rosaprickig klänning med rosetter å konstant leende. Jag kanske tom bjuder på bullar - på polerat silverfat så klart!
Ja ja säkert.... men ros kommer jag garanterat att dofta- på flera mils håll!


Ta dé här mé

Va precis i duschen och fick dagens tanke. Jo brukar harma å analysera lie mellan tvålandet å plaskandet. Allt som oftast får jag rena snilleblixtar- kanske pga syrebrist i det igenångade vattuhägnet. Så här är det alltså: ordet KUK är inte alls en benämning för det förestående organet (om det nu ens står...) utan i själva verket en kodad förklaring till dagens sexualitet! Knull Utan Känslor helt enkelt!
Så lätt va dé. Tack tack omvandla er galna glädje över detta svar på mysteriet i icke intimitetens tidsålder till kontanter å skicka genast så jag fort som fan kan dra till nåt avlägset land mé lite mer sol tack!


Här får ni!

Halloj! Nu jäklars ska här spys galla.
Från å mé idag åker det lilla runda stinkande plåstret på min enorma högerskinka igen å nåde mig om jag inte håller mig undan ciggen!
Midsommar suger å jobbet väntar. Hellre jobba än å va själv en lördagskväll när alla är ute mé nya kärlekar eller hemma å ammar bröstvårtorna blodiga. Nej jag är inte singel å bitter jag är jättelycklig i min distansrelation..... Fast jag föredrar å säga särbo,  på ett par tusen mils avstånd eller så... funkar dé? Att kalla dé så menar jag?!
Hur som haver just nu ligger landet i Stockholm å jag tror att jag måste dansa naken till gammal grekisk popmusik för å vakna till innan förklädet åker på å colgatesmajlet knäpps på. Puss å kram å reta mig för fan inte nu när sluta röka helvetet börjar igen för då kommer det riktiga raseriet..... härligt härligt men faktiskt- farligt farligt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0